Gatel

Teknisk konsultation

Gatel har mångårig erfarenhet av att verka som spetskompetens och stöd för företag och projektorganisationer. Tack vare ett stort kontaktnät, både inom och utanför Sveriges gränser, kan Gatel snabbt sätta samman nya projektgrupper med alla de kompetenser som behövs.

Konsultation gasanläggningar

Gas ska vara säker, enkel och pålitlig att använda.

Att installera gas eller bygga om gasanläggningar är en komplicerad process och en kompetens som inte alltid finns tillgänglig internt. Gatel erbjuder konsultation under installationsprocessen. I en konsultation ingår planering, projektering och byggmöten och delta i entreprenadbesiktningar. Konsultation är flexibel och vi formar den så att att det ska passa dina specifika projekt och behov. Vi tar fram underlag för gasinstallationen och hjälper er även med projektledning av gasanläggningen.

Avstämt affärsmöte.

Om Gatel

Företaget erbjuder hög specialistkompetens då det gäller centralgasanläggningar, framför allt inom sjukvård, laboratorier och processindustri.

Gatel hjälper dig bland annat med riskanalyser, klassningsplaner, konstruktioner, projekteringar, provningar samt kostnadsberäkningar av alla typer av gasanläggningar. Företaget har speciellt stor erfarenhet av medicinska centralgassystem och har flera stora kunder, bland annat nya Karolinska sjukhuset i Solna, Stockholm, där Gatel utför ett helhetsuppdrag. Gatel har mångårig erfarenhet av att verka som spetskompetens och stöd för företag och projektorganisationer. Tack vare ett stort kontaktnät, både inom och utanför Sveriges gränser, kan Gatel snabbt sätta samman nya projektgrupper med alla de kompetenser som behövs.

Gatel logga

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa er.

Frågetecken på kort.

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring tjänsten

Hur länge har ni jobbat inom teknisk konsultation?

Gatel har jobbat med teknisk konsultation inom området gasanläggningar sedan 2005.

Vad är era tidigare referenser?

Vi har bland annat Luleå Tekniska Universitet, Aleris, Region Västerbotten, Region Västmanland, Sankt Eriks Ögonsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset, Akademiska Hus, Umeå Universitet, Skanska, Coor & Region Halland som referenser.

Är ni verksamma i hela Sverige?

Ja, Gatel verkar i hela Sverige!